tirsdag 23. august 2011

Ni og halv tres og 8 halv fems!

Da var fisketrollene fra Danmark tilbake i vårt territorium. Torben, som dere kjenner fra våres årlige turer til Danmark, var med oss en hel dag. Det ble en fiskeløs og veldig solrik dag i elva. Men hva gjør vel det når vi kan mobbe en danske en hel dag...


Det startet med en god porsjon optimisme fra morgenen av, men utartet seg videre til å bli en ellers så dritetrengt tur. Her sitter jeg og Torben og slikker sol. Torben rigger en dansk sluk greie som sikkert funker bra. "Do ska sagtens ige fortelle mai vad i ska gøre no!"
Å jævlar.


Men på kvelden skyet det til og det ble et radikalt værskifte. Og den neste dagen skjedde det saker.
Da var ikke Terrazzo-Torben med oss og før klokken var slaget 09.00 var Tronds kvote full.
Her er seiersbildet:Men danskene lå ikke på latsiden heller. Torben og hans jazz-bass-musiker-venn Uffe klarte å nykke noen laks til å selge på danskebåten til høystbydende over 8 halv fems.

 Torben med et flott eksemplar. Litt dårlig bilde siden kameraet var av dansk kvalitet, men skitt au.Og U-U-Uffe the jazzmaster med en blank laks.

I midten av september kommer Torben og familien tilbake til Bjerkreim for å gjøre en siste innspurt på laksesesongen. Vi ønsker dere hjertelig velkommen.

-Skid fiske, Bøsserøv-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar