lørdag 13. mars 2010

Tur til ny elv

16.3 kg Sjøørret funnet død i Karup Å

Torsdag 29. april -2. mai går turen til en helt ny destinasjon. Jeg og Trond skal besøke sagnomsuste og besudlede, som Lars Lenth ville sagt det, Karup Å i Danmark.

Dette er en Å, liten elv, som er meget anerkjent for å huse store mengder Sjøørret, stor Sjøørret. Å`en er vel knapt bredere enn Dirdalselva på 3 kubikk, men hva gjør vel det.
Og det er vel ikke å legge skjul på at forventningene er deretter også.

Spesielt ikke når Trond, som den Danskvennlige mannen han er, har klart å få 4 dansker til å stå klar til å ta i mot oss som om det var et kongelig besøk som ventet det kraftigt tungetalende folket. Disse 4 danskene har satt seg villige til å stille med overnatting, mat, transport fra A og å guide oss rundt både i sjøen, Å`en og å følge oss til en "Put & Take"-sjø.

De har allerede snekret 5 backup planer i tilfellet enkelte uforutsette ting skulle skje, der jeg antar at den siste blir Grøn Tuborg fra torsdag til søndag.

Alt ligger til rette for at dette kan bli en minneverdig og begivenhetsrik fisketur og forhåpentligvis ikke den første og siste.
Teamet tar med videokamera, fotokamera, mobiltelefoner med 7 MP-kamera og 3G nett, laptop, usb-penn og minnebrikker. Generelt sett, alt det vi trenger for å ta noen bilder.

Så i mellomtiden, ta en kikk på hjemmesiden til Karup Å:

http://www.karupaa.dk/

3 kommentarer:

  1. Det høres ut som om dk bli godt tatt vare på ja:) Fisken på bilde, e den tatt i Karup Å?

    SvarSlett
  2. Ja, eller rettere sagt, den ble funnet død i elven etter gyting. 16.3 kg Sjøørret.

    SvarSlett
  3. Han hadde sikkert gitt alt då tenke eg.

    SvarSlett