mandag 21. februar 2011

4 rømlinger på fisketur

Jeg har vært så heldig å få tak i noen godt arkiverte bilder fra Dale Sinnsykeasyl i fra den tiden da det var status å være innlagt. Disse 4 personene rømte fra Dale for å fiske sjøørret grytidlig en vintersdag. Årstallet er usikkert. Som sagt kan denne sporten være særdeles avhengighetsskapende for enkelte sjeler, og nå skal du få møte noen av dem.


Twitter-Trond


PollyMonsen


Den siste rømlingen var så uheldig å bli tatt av et lokalt snøskred akkurat når dette bildet ble tatt. Mannen døde desverre på stedet, ikke på grunn av selve skredet, men fordi han frøs ihjel.

Her står Monsen og Polly og diskuterer hva de skal gjøre med den uønskede fiskeren ute på neset.

Det siste bildet fra arkivet er av Polly der han viser at selv om man er på rømmen, er det lurt å ha medbragt papir. Det tror jeg Maria Amelie også er helt enig i.


I ettertid har jeg fått vite at det ble lite fisk på denne turen. Men Monsen hadde flere flotte sjøørreter som følgte etter sluken hans. Hvor dette var, ville de ikke røpe. Alt de kunne si var at det blir observert stor fisk hver gang de er her og at det flere ganger har blitt tatt sjøørret mellom 1-3 kg.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar