tirsdag 27. september 2011

Sponsortur til Suldalslågen

Fredag 23. sept fikk Trond gleden av å være med et lystig lag bestående av Gaute (sjefen over alle sjefer), Terje (svigerfar til Trond og hovedsponsor av Sølvblank.no) og en sistemann, Jan Ove, til Suldalslågen.
Hele helgen skulle det drikk.... ehh... fiskes etter stooooor laks, forhåpentligvis.
Vel framme ved Mo laksegård bestemte laget seg for å gjøre en kjapp kveldsøkt før mørket satte inn.
Det var sannelig ingen dum ide for på den andre venden smalt det skikkelig til og en nydelig Suldalslaks på 7.5 kg ble landet.

Vidunderet.

Gaute i aksjon på strekket Berge. En kjempeflott plass som til tider huser bra med fisk.

Siden det ble en pangstart på fisket allerede første dagen valgte laget å feire resten av kvelden/morgenen med god samvittighet. Og neste formiddag var de mest aktive fiskerne, Trond og Gaute på plass.
Det var ikke gått lange stunden før det på nytt hugg tak i fluen.
Men i det den var i ferd med å bli landet kom to rafting-flåter med et damelag i sandvolleyball flytende nedover. De hadde sannsynligvis vært lengre oppe i elven og gytt og var nå på vei ut i havet igjen.
De ble mildt sagt begeistret da de så Trond "taile" enda en storlaks på 7.5 kg. De satte i et jubelbrøl og Trond sa han fikk frysninger langt nedover ryggen og at det hørtes ut som 1-0 scoring på Old Trafford.
Her kommer bildeserien:

I tillegg var laget i kontakt med ytterligere 4 fisker. Dette er sjelden kost i denne elven. Stort sett er fisket i Suldalslågen som å pine seg igjennom en dame-landskamp i håp om at de skal bytte drakter etter kampslutt, nemlig helt forgjeves.
Men enkelte ganger skjer det uforklarlige ting.

Siste dagen var Trond borti enda en fisk men som desverre glapp etter 3 sekunder.

Jeg har en følelse av at dette ikke blir siste turen til denne gjengen....

Godt Nyttår!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar