tirsdag 17. august 2010

Dansk/Norsk Bjerkreimshelg


I helga var sølvguttene igjen ute og prøvde lykken i Bjerkreimselva. Til tross for stadig synkende elv og varmt som faen, gikk det kontinuerlig fisk på elva. Til tider en aldeles sinnsyk oppgang av både små- og storlaks. Fangster rapporteres gjevnlig fra de fleste sonene og fredag ble en bra dag for oss. Trond tok denne flotte svidden som han først var overbevist om var en laks, men tyngdekraften var desverre ikke tilstrekkelig. 2.9 kg, og en ytterligere svidde på 1.4 kg.


Jeg tok også fredagskvelden en svidde på 1.4 kg på femmerstanga og Jærflua. Denne flua er en hyppig gjenganger blant folk i fluebindeklubben og har uhorvelig mange lakser på samvittigheten.


Vi fikk herskapelig besøk fra våre Danske venner som vi besøkte i vår i Danmark. De har fast uke i Bjerkreimselva og klarer altfor ofte å lure lakser til hugg på egenkomponerte sluker, eller gjennomløper, som de kaller den.


Torben og Ove er erfarne fiskere i Bjerkreimselva og er ellers 2 særdeles lett medgjørlige dansker som nyter livet med en ro i sinnet som vi ikke helt har nådd enda.

Rekner med at dette har noe med alderen å gjøre....

Knæk å bræk

Bøsserøv!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar